Waar je last van hebt?

Er kunnen verschillende dingen zijn waar je last van hebt en anders mee wilt leren omgaan. Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om vriendjes te maken, dingen niet te durven of ruzie te hebben? Word je gepest of pest je misschien zelf, ben je boos of verdrietig of zit je ‘niet lekker in je vel’, of is het nog iets anders?

Wat is coaching?

Met ‘coaching’ kan ik je helpen. Je komt dan 1 x per week één uur bij mij in de coole speelkamer, waar van alles is waarmee je kunt spelen, knutselen, bouwen, een hut kunt maken, je kunt verkleden of lekker kunt chillen. Je kunt ook altijd iets van huis meenemen waar je graag mee speelt. In dat uur ontdek je de toolsz, de vaardigheden, die je hebt en hoe je ze kunt gebruiken om datgene op te lossen waar je last van hebt. Het mooie is, dat je die toolsz zeker hebt, ook als je nu denkt: ‘ik heb echt geen idee!’

En daarna?

Na een paar keer spreek ik af met je ouders om te vertellen en te horen wat er verandert en om ze tips te geven zodat ze weten wat zij kunnen doen om jou te helpen. Ik bespreek altijd eerst met jou wat ik wel en niet mag vertellen en vertel nooit letterlijk wat je mij vertelt, dat is vertrouwelijk. Na een aantal sessies, merk je dat je datgene waar je last van hebt op kan gaan lossen. Met jouw eigen toolsz.

Contact Us

Op dit moment zijn we er niet. Laat een berichtje achter en we nemen spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search