Wie ben ik?

Ik ben Ylanga van der Geld, naast kindercoach ben ik ook radiotherapeut-oncoloog. Als medisch specialist werk ik vooral met volwassenen. De reden om mijn coaching praktijk te richten op het coachen van kinderen, is dat ik het ontwapenend en inspirerend vind om te zien hoe open en creatief kinderen zijn in het oplossen van datgene waar ze last van hebben.

Mijn visie en passie

Hiernaast is mijn visie dat je niet jong genoeg kunt leren dat je los van de omstandigheden, altijd een keuze hebt in de weg die je gaat. Dat weten, geeft je de vrijheid en het vertrouwen om je eigen geluk na te streven.

Mijn passie in beide beroepen is mensen zo te coachen, dat ze weer de baas kunnen zijn over hun eigen gevoel en ervaren dat ze zelf kunnen beslissen en keuzes kunnen maken.

Mijn Tools(z)

Ter verdieping van mijn coaching en counselingsvaardigheden volg ik de opleiding integratieve kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.
Sinds september 2016 ben ik gestart met de opleiding seksuologie NVVS bij de RINO in Amsterdam. Ik heb hiervoor gekozen, omdat deze specialisatie wezenlijk raakt aan het mens zijn en in mijn beide beroepen verdieping geeft.

Contact Us

Op dit moment zijn we er niet. Laat een berichtje achter en we nemen spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search