Herkenbaar?

‘Hoor je jezelf ook weleens voor de 10e keer zeggen dat dit toch echt niet de bedoeling is. Kun je ook precies voorspellen wanneer er onvermoeibaar zal worden gezeurd om nóg een ijsje, je hebt toch al gezegd dat 1 genoeg is? Denk je ook weleens: ‘waar gaat die ruzie nou helemaal over?’ Als je kinderen woest tegenover elkaar staan? En wat doe je op het moment dat regels worden overtreden en grenzen worden overschreden?’

Voor wie is de sleuteltraining HarTgrondig opvoeden?

Voor ouders en opvoeders, die toe zijn aan een verfrissende kijk op opvoeden en meer tools(z) in handen willen krijgen om hun kind beter te begrijpen. Kortom, die benieuwd zijn naar hét antwoord op de vraag hoe opvoeden en opgevoed worden nóg leuker wordt!

Wat houdt het in?

De training bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur, die twee wekelijks worden gegeven. De opzet is praktisch, zodat je je nieuwgevonden vaardigheden direct thuis kunt toepassen. De training wordt gegeven in groepsverband, zodat ouders/opvoeders ook kunnen leren van elkaar.

Op een verrassende manier behandel ik alle op het eerste gezicht ‘negatieve’ gedragingen van kinderen: ongehoorzaamheid, zeuren, liegen, ruzie, gewelddadig gedrag (lees: ‘over grenzen gaan’). De theoretische onderbouwing van deze aanpak wordt tijdens de training besproken en is beschreven in het boek ‘De sleutel tot je kind’, geschreven door Charlotte Visch.

Wat is het resultaat?

De training is praktisch, dus je kunt je nieuwgevonden vaardigheden direct thuis in de praktijk brengen. Het effect is dat je opnieuw met een open en nieuwsgierige blik naar jouw kind kan kijken en anders gaat reageren op wat het laat zien. Ook krijg je meer inzicht in je eigen drijfveren in de rol van opvoeder. Kijk ook op www.sleuteltrainingen.nl .

Interesse of direct aanmelden?

Voor meer informatie over de eerstvolgende startdata en aanmelden, stuur een email naar: info@toolsz.nl of neem telefonisch contact op.

Contact Us

Op dit moment zijn we er niet. Laat een berichtje achter en we nemen spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search