Herkenbaar?

‘Misschien herken je: ‘Van papa mag ik wel op de iPad! De volgend keer vraag ik het gewoon weer aan hem!’ ‘Waarom doe je dat nou? Je weet toch hoe ik erover denk…’. ‘Als je mij niets vraagt, los het dan maar zelf op!’ ‘Ik breng je vandaag naar bed, ik kan dat net zo goed’ (en dan zie je de rollende ogen van je kind).

Voor wie?

De Tandem-training is bedoeld voor opvoed-duo’s die beter willen samenwerken en elkaar respectvol willen leren ondersteunen bij de opvoeding. Een opvoed-duo kan een ouderpaar zijn of een opvoeder die een andere volwassene meeneemt, die een grote rol speelt in het gezin. De Tandem-training kan los van, of naast de Sleuteltraining HarTgrondig Opvoeden worden gevolgd.

Wat houdt het in?

De Tandem-training bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur, die twee-wekelijks worden gegeven. De opvoeders schrijven zich in als duo en volgen de lessen ook als duo. De training is op maat, hierdoor is er alle ruimte is om de specifieke opvoed uitdagingen uit de eigen opvoed situatie te behandelen. Het opvoed-duo ontdekt nieuwe vaardigheden/ inzichten. Hierdoor leert het leert beter samenwerken in de opvoedsituatie, elkaar respectvol ondersteunen en opvoedtaken beter op elkaar af te stemmen. Er wordt uitgegaan van de sterke kanten van beide opvoeders.

Wat is het resultaat?

De training is praktisch, dus je kunt je nieuwe inzichten en vaardigheden direct thuis in de praktijk brengen. Het effect is dat je elkaar nog meer gaat waarderen nu je je bewuster bent van elkaars fantastische kanten. Je kan opnieuw met een open en nieuwsgierige blik naar elkaar als opvoedpartner kijken en ervaren hoe het is om als een team samen te werken. Kijk ook op www.sleuteltrainingen.nl .

Interesse of direct aanmelden?

Voor meer informatie of direct aanmelden, stuur een email naar info@toolsz.nl of bel. De cursusdagen worden in overleg afgesproken.

Contact Us

Op dit moment zijn we er niet. Laat een berichtje achter en we nemen spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search